Händige Herrn i Glumslöv AB

Köksrenovering Skåne

Gediget arbete inom POOLARBETE BYGGNATION

Köksrenovering Skåne

Namnet på företaget säger allt – Händige Herrn i Glumslöv AB. Här finns expertisen för att hantera alla dina byggbehov. Du kan även få hjälp med markarbeten och målning men till dessa specifika jobb tar jag in underentreprenörer.

Oavsett om det är att montera en ny IKEA-möbel eller att ta itu med större projekt som att anlägga en pool med tillhörande trädäck och poolhus, finns ingen uppgift som är för liten eller för stor. Händige Herrn i Glumslöv AB är redo att leverera pålitlig och mångsidig hjälp för alla dina projekt.

Byggnation av trappa upp till takterrass

Vem jag är

Företaget är grundat av mig, Roger Lundberg. Sedan 2011 är jag varit bosatt i Glumslöv tillsammans med min familj. Våren 2019 fick jag förmånen att kunna arbeta med delar av mina intressen dvs. snickra, mecka och renovera i och med att jag startade upp företaget Händige Herrn i Glumslöv AB.

Vad jag gör

Händiga Herrn i Glumslöv AB arbetar med det mesta inom pool, bygg och spa. För mig är det viktigt att kunna erbjuda mina kunder heltäckande hjälp. När det kommer till poolarbeten samarbetar med många underleverantörer för att kunna täcka upp behovet och efterfrågan. 

Tjänsteutbud

Med gedigen kompetens och lång erfarenhet inom yrket arbetar jag med det mesta inom byggbranschen. Inget arbete är för litet eller stort, jag åtar mig allt från mindre renoveringar till större nybyggnationer. Givetvis anpassas arbetet efter de önskemål och behov som finns.

Händige Herrn i Glumslöv AB

HEIMDALSGATAN 19, 261 62 Glumslöv
070-350 30 45
Köksrenovering  Skåne